0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Meppel?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Meppel

Steenmarters verjagen in Meppel

Overlast door steenmarters haalt de laatste jaren regelmatig het nieuws. De dieren knagen bijvoorbeeld aan de bekabeling van auto’s, of houden zich op in schuren of op zolder. Ook veroorzaken de beestjes geluids- en stankoverlast. Het is dus niet zo raar dat mensen van deze hinder af willen. Dat is echter niet zo gemakkelijk. De steenmarter is een beschermde diersoort, waardoor doden of vangen verboden is. Daardoor zijn er steeds meer exemplaren in ons land te vinden en zijn er steeds meer problemen. Vraagt u zich af of er toch een oplossing mogelijk is? Dan kunnen we u vertellen dat het antwoord daarop ‘ja’ luidt.

Schakel een professional in

Een plaagdierexpert kan namelijk uitkomst bieden. In de regio Meppel doet u hiervoor een beroep op de door ons aangedragen professional. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhelpen van de problemen met dit knaagdier. Al vele tevreden klanten hebben wij zo van dienst kunnen zijn. Ook voor u staan wij klaar als u overlast ervaart: wij kunnen de steenmarter verjagen. We zorgen voor een diervriendelijke oplossing die als gevolg heeft dat de hinder voor u vlug voorbij is.

Meer weten over onze werkzaamheden, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. We zijn u in en om Meppel met plezier van dienst!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Meppel bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606